VELKOMMEN TIL BOLVÆRKET

Kære Bolværkere.

Vores hjemmeside er tænkt som en fordel for alle Bolværkets beboere (både lejere og ejere) og bestyrelsen i overforeningen. Her kan man finde relevant information, nyheder, regler, kommende arrangementer m.v.
Hjemmesiden kan samtidig benyttes til kommunikation mellem bestyrelsen og beboerne og beboerne kan fx via kalenderen se hvornår fælleslokalerne er ledige for booking.
Det er bestyrelsens håb, at beboerne jævnligt lægger vejen omkring hjemmesiden for at skimme for nyttig information, nyheder og forhåbentlig meget mere på sigt.

Hjemmesiden vedligeholdes som udgangspunkt af overforeningens bestyrelse og der vil løbende kunne findes mere og bedre information, efterhånden som vi vil få lagt nyttige links, dokumenter ol. på siden.
Hvis en beboer i foreningen skulle have forslag, ideer ol. til at udvikle hjemmesiden, er man velkommen til at kontakte bestyrelsen via .

Vi håber I bliver glade for hjemmesiden og finder den værdiskabende og brugbar.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Overforeningen Bolværket

25-01-2017

VIGTIGT! / IMPORTANT!

Affaldskakte kan ikke tømmes / Waste chutes can`t be emptied 

28-08-2016

Det lille parkeringsareal mod vandet

P-forholdene omkring Bolværket bliver desværre værre!
Se nedenstående orientering fra vores nabo MAN Diesel & Turbo.
Foreningen har svaret MAN, at vi selvfølgelig er interesseret i at høre hvilken løsning de evt. finder til deres medarbejdere og om det er en løsning der kan tilbydes beboere på Bolværket.

Mvh.
Bestyrelsen - Overforeningen

Se alle nyheder